Anar directament a les notícies

Compromís demana que es deixe a la Justícia actuar “amb llibertat i imparcialitat” per a tractar a la infanta com a qualsevol ciutadà

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, considera que la imputació de la infanta Cristina per blanqueig de capital i delicte fiscal “és una notícia que revela que la Justícia funciona i que alguns jutges treballen perquè la llei siga igual per a tots, sense cap distinció. Ara és el moment de deixar actuar la Justícia amb total llibertat i imparcialitat perquè la infanta Cristina siga tractada com qualsevol ciutadà i responga davant de la Llei si ha actuat de manera incorrecta”.

També Baldoví considera que el ministre d’Hisenda “deu una explicació, una investigació i una depuració de responsabilitats perquè, com bé diu el jutge, s’ha intentat salvar amb tots els mitjans a la infanta des de l’Agència Tributària. És necessari que es facen totes les indagacions necessàries per a saber si açò és cert; i, si ho és, també que caiga tot el pes de la llei damunt dels qui hagen emparat o promogut eixa manera d’actuar il·legal i immoral”.