Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha anunciat que presentarà una bateria de preguntes per a conèixer el cost i el motiu real del viatge de la Ministra Pastor a Panamà. Baldoví considera que crida l’atenció “el gran desplegament del govern per a defensar els interessos d’una empresa que no és pública i que, a més, ha sigut notícia recentment en informació de tribunals per una presumpta relació de la mercantil en el presumpte finançament il·legal del PP que investiga la Justícia”.

Per tot açò, Baldoví preguntarà per què una ministra fa un viatge oficial “per a participar en unes negociacions que són purament empresarials i si, a partir d’ara, la política del govern serà la de fer eixos viatges per a ajudar a qualsevol empresa en dificultats”.

A més, el parlamentari de Compromís ha anunciat que preguntarà també pel cost del viatge i si el govern “pensa demanar a l’empresa per la qual s’ha intercedit que pague les despeses de desplaçament i estada de la ministra i el seu equip a Panamà”.

De la mateixa manera, el diputat de Compromís també ha avançat que preguntarà per la concessió irregular d’un aval de 160 milions d’euros i, sobretot, “volem saber qui és el màxim responsable de la concessió d’eixe aval i si per part del govern pensen investigar i depurar reponsabilitats”.