Bota al contingut principal

La coalició Compromís ha mostrat el seu rebuig a l’ordre de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge publicada ahir en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana per la qual ja no s’admeten més sol·licituds d’ajuda al llogater.

Segons Oltra “no és de rebut que amb un panorama de crisi econòmica com el que estem vivint el govern del PP suprimisca estes ajudes al lloguer, bàsiques sobre tot per als joves que han decidit independitzar-se”.

 

“Esta supressió d’ajudes per al lloguer de vivendes és una prova més de què el govern del PP vol avançar inexorablement en les retallades socials i augura un panorama molt preocupant per a esta nova legislatura”.

 

Per a la diputada de Compromís “és inadmissible que la nefasta gestió econòmica realitzada pel PP al capdavant de la Generalitat la paguen ara els que més ajudes necessiten del seu govern”.

 

“Com és habitual en ells el PP ha amagat les seues vertaderes intencions fins que passaren les eleccions i molt ens temem que ésta va a ser una més de les nombroses supressions d’ajudes i drets socials que pretenen aplicar i a les quals des de Compromís ens oposarem frontalment”, ha conclòs Oltra.