Bota al contingut principal

La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, ha denunciat que el Consell no explica el cost de les esponsorizaciones esportives de l’Aeroport de Castelló relacionades amb el Vila-real Club de Futbol SAD, Match Golf Consulting i FS Baix Maestrat.

Oltra ha explicat que va demanar informació al Consell sobre aquest tema, sobre cadascun dels anteriors contractes i quants se n’havien signat.

No obstant això, aquesta diputada explica que la Conselleria d’Economia “es limita a dir que amb Match Golf Consulting es van signar set contractes per al patrocini dels tornejos Golf 4 Tours de 2004 a 2010, cinc contractes amb el FS Baix Maestrat des de 2005 fins a 2010 i cinc amb el Vila-real de 2006 a 2010”.

“El conseller no respon quin import ha tingut cadascun d’aquests contractes, ni tampoc a la pregunta formulada que demanava saber tots i cadascun dels contractes que s’han signat (incloent els esmentats i uns altres de nous), i esdeveniments o entitats esportives”, afig Oltra.

Aquestes preguntes es van formular després de la localització, per part de Compromís, d’un contracte de data 1 de desembre de 2010, per un import de 135.000 euros més IVA amb Match Golf Consulting, que s’afig als costos del Master Golf de Castelló, també organitzat per l’empresa.

El “Golf 4 Tours” es va celebrar de 2004 fins a 2010 en el camp de golf de la Coma, igual que en el Master Golf, i tots ells van suposar “ingents” quantitats de diners públics d’inversió, segons Oltra.