Bota al contingut principal

La diputada del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, ha qualificat de patètic el posicionament indulgent del govern valencià davant l’anunci de la sol·licitud de 2.186 milions d’euros del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) de 2014.

Per a Mollà, “és impresentable que el conseller d’Hisenda, Juan Carlos Moragues, poc més que es felicite perquè el govern valencià haja de recórrer al FLA per a poder subsistir els pròxims mesos, en realitzar la valoració d’este fet”.

“Sembla que cal recordar-li al senyor Moragues –ha afegit la parlamentària de Compromís- que s’ha hagut de demanar a l’Estat esta ingent quantitat de diners, en primer lloc, perquè la nefasta gestió del Partit Popular ha arruïnat la Generalitat Valenciana i en segon lloc, perquè governs centrals en mans del PP, i també del PSOE, s’han entestat a atorgar-nos un finançament autonòmic vergonyós que situa els valencians com a ciutadans de segona”.

Segons Mollà, “els diners del FLA només són una puntada endavant que no resol realment cap problema, ja que obliga a pagar uns interessos que hipotequen encara més els nostres comptes públics”.