Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “instem a la Conselleria de Cultura perquè el seguiment que faça de les cates arqueològiques que estan realitzant-se en els voltants del Mercat Central siga detallat i assegure que no s’està actuant en contra del patrimoni històric del municipi”.

Mollà ha realitzat estes declaracions després que s’haja fet públic que en les cates iniciades dilluns passat ja s’han trobat les primeres restes arqueològiques.

Per a la portaveu local, “la troballa evidencia la inviabilitat del projecte posat en marxa per l’equip de Mercedes Alonso, com ja havíem advertit des de Compromís i altres entitats de la ciutat, i, en este sentit, instem a l’alcaldessa a paralitzar un procés que ha comptat amb el rebuig de molts veïns i veïnes i no és una necessitat per al nostre municipi”.

“Esta és una prova més de com d’inoportuna és l’aventura en què ha embarcat Alonso als il·licitans i il·licitanes en el cas del Mercat Central i demostra també els perills de governar desoint les reclamacions de la ciutadania i impedint la seua participació en els assumptes municipals”, ha apuntat.

Mireia Mollà ha afirmat que “des de Compromís per Elx seguim apostant per una reforma del Mercat Central que no implique la privatització de sòl públic, que no hipoteque la mobilitat de la ciutat i que es faça mitjançant un procés transparent i participatiu en el que experts i agents socials puguen fer les seues aportacions”.