Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Molla ha assegurat hui que “des de Compromís es valora positivament les dues primeres setmanes del judici del cas Cooperació on hem pogut assistir als diferents interrogatoris dels imputats per aquest entramat de corrupció”.

“Entenem que han quedat més que demostrades les denúncies que vam fer en el seu moment, amb la relació entre Blanco i Tauroni i el desviament de fons de Cooperació. Els interrogatoris de la fiscalia han desmuntat la fugida cap endavant dels acusats Blasco i Tauroni, hem assistit de fet a arguments de defensa del tot contradictoris i increïbles, fins el punt de presentar-se com persones que desconeixen la normativa vigent”.

Per a Mollà, “tal ha estat el paper de la fiscalia de desmuntar aquestes defenses que després hem assistit a la negativa de la resta d’imputats a contestar a aquesta part de l’acusació que representa el ministeri fiscal”.

Al mateix temps, des de Compromís s’exigeix ​​al govern de la Generalitat, al senyor Ciscar i al senyor Fabra, que es pronuncien al respecte del menyspreu dels acusats per aquest entramat de corrupció a l’Advocacia de la Generalitat.

“Si de veritat el president Fabra considera que l’Advocacia representa els interessos dels valencians en aquest cas, hauria de valorar la negativa de contestar a l’Advocacia de la Generalitat per part dels que van formar part del govern valencià del PP i que ara estan asseguts en la banqueta dels acusats. Si es desenten d’aquesta qüestió entendríem que, d’alguna manera, el Partit Popular i el senyor Fabra els segueixen emparant amb el seu silenci”, ha conclòs Mollà.