Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts Valencianes Mónica Oltra ha denunciat hui que el president de la Generalitat, Francisco Camps, no té “diners, idees i legitimitat” per a acabar l’actual legislatura, cosa que s’ha mostrat convençuda que no ocorrerà.

Oltra ha fet estes declaracions als mitjans de comunicació en els corredors de Les Corts, després d’assistir al ple de presa de possessió de Camps com a president, en què, al seu parer, ha pronunciat un discurs “buit” i sense “ni una sola línia” que permeta perfilar quina serà la seua acció de govern.

Este, -ha insistit- és un discurs que només podia pronunciar un president sense legitimitat, políticament esgotat i amortitzat ja”, i ha criticat que en el mateix no haja explicat qüestions com si el nou govern “tindrà també implicats” o què succeirà amb la Sanitat o els servicis públics, entre altres qüestions.

“Un conjunt de paraules sobre sentiments, passions, entusiasme, lideratge, però d’idees res”, ha resumit la portaveu adjunta de Compromís, qui ha sostingut que ni ella, ni cap dels diputats que integren este parlament creuen que Camps “vaja a acabar la legislatura”.

Oltra ha afirmat que tant Camps com el seu “equip més directe” tenen “seriosos problemes judicials”, a més de no tindre “legitimitat” per a acabar la legislatura, cosa que el president de la Generalitat, segons la seua opinió, “sap”.

Així mateix, s’ha referit al fet que, a més de no tindre idees, tampoc té diners en les arques públiques, “que ha espoliat al llarg de tota la seua trajectòria, amb eixes amistats perilloses que tots li hem conegut”.

“No té idees, no té legitimitat, no té diners, per tant no té res per a acabar la legislatura, ni tan sols per a començar-la si m’apureu”, ha conclòs Oltra.