Anar directament a les notícies

Compromís preguntarà al Consell i al Govern si s’ha actuat igual amb Catalunya Ràdio que contra les 300 emissores pirates existents al territori valencià

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que l’actuació del govern central, obligant a cessar les emissions de Catalunya Ràdio en el País Valencià, “responen a una actuació totalment cavernària i sense trellat i demostra que el Consell de Fabra no té cap interés que existisca cap mitjà de comunicació en la nostra llengua”.

Per eixe motiu, Morera ha anunciat que Compromís preguntarà tant en les Corts com en el Congrés al Consell i també al govern central si han actuat amb la mateixa diligència amb les més de 300 ràdios pirates que existixen i emeten al País Valencià. Segons Morera, “desconeixem que hagen tancat cap emissora pirata i si han tancat, no ha sigut per denúncia o perquè ha anat la policia autonòmica, sinó per decisió pròpia de qui mantenien eixa activitat”.

“El que està clar és que la Delegació del Govern i el Consell tenen diferents formes d’actuar i d’aplicar la llei i segons amb qui o amb què, s’actua d’una manera o d’una altra, demostran que la llei no és igual per a tots”, segons Morera.

  • ANDREU TOMAS

    VERGONYA!!!
    VERGUENZA!!!

  • Pere Ferran

    Está clar. Per emetre en Català, en Valencià o en Mallorquí al nostre Pais Valencià, s'haurà de fer des del mar Mediterrani en un vaixell situat en aigües internacionals com en temps de Radio La Pirenaica. Ens posaran també interferències??? PPPPPPPPPPPPPiPi….o sera …—…—…—…—? Mans molt brutes mouen els fils.Qui defensa la nostra identitat cultural ???? VERGONYA, MOLTA VERGONYA DE ESTAR MAL MANATS. Muiga el Gürtel, els robatoris de caudals publics i la Corrupció al Pais Valencià.