Bota al contingut principal

Compromís ha denunciat aquest dijous que la promotora de l’aeroport de Castelló, Aerocas, es va gastar 153.819,46 euros en quatre anys per a promocionar l’aeroport “en obres” en la Fira Internacional de Turisme (Fitur), un balafiament indecent dels diners públics.

“Any rere any, l’aposta promocional de les comarques de Castelló era no solament el seu atractiu en platges, patrimoni cultural, arquitectònic, paisatgístic o d’oci, sinó una ridícula infraestructura que no estava ni està en funcionament”.

Anys després, “aquest aeroport s’ha convertit en una icona i és mundialment reconegut com un gran símbol del despropòsit, del balafiament de diners públics”.

Compromís ha destacat que, segons les factures a les quals ha tingut accés, la presència d’un stand propi de la infraestructura suposava un “gran desemborsament” de diners públics, 153.819,46 euros directament pagats per Aerocas, sense explicar les despeses d’hotels, desplaçaments i barra lliure dels polítics i dirigents del PP, temps en els quals es podia ser esplèndid amb els diners d’uns altres, els temps daurats de Carlos Fabra”.

“Anar a Fitur a passar uns dies de festa era la moda imposada per Carlos Fabra, que es convertia en màxima tendència i obligació d’alcaldes i altra comparsa”, ha afegit la formació política.