Bota al contingut principal

El diputat de Compromís asegura que “acarnissar-se amb persones ancianes i incapaces de defensar-se és innoble per a qualsevol governant”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “créiem que, com se sol dir, ja estàvem curats d’espant, amb totes les actuacions del PP del Consell contra les capes més desfavorides de la població. Però ara, un repagament que obliga a abandonar les residències a molts ancians que no es poden valdre per ells mateixos, pensem que ha superat ja tots els nivells de crueldat inimaginables”.

Pañella ha dit que “ens neguem a acceptar que, com ens vol fer creure el PP, no hi haja cap altra manera de quadrar els números que fer fora dels centres assistencials persones desvalgudes com aquestes, que no troben cap futur després de tota una vida de treball. Estem farts de les apel·lacions a la necessitat de retallar despeses a costa de sacrificis, sempre d’altres, mai no d’ells. Estem farts què el president del Consell ens explique històries dramàtiques, com quan va tancar RTVV, amb tot allò de no voler tancar hospitals i escoles i ara, amb RTVV tancada, duga a terme actuacions tan cruels i rebutjables com aquesta”.

El diputat de Compromís ha dit que “segur que han d’haver moltes coses a retallar abans d’obligar ancians a abandonar les residències on passen els darrers anys de la seua vida. Potser s’haja de tallar d’arrel tot el balafiament que s’ha dut i es continua duent a terme a l’aeroport sense avions de Castelló. Potser que la senyora Esther Pastor haja de reduir les despeses de la seua compra amb càrrec al Consell. Potser qualsevol altra cosa, abans d’expulsar uns ancians d’unes residències que s’han guanyat a pols amb una vida de treball”.