Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les dades fetes públiques pel ministeri, que demostren l’incompliment de l’objectiu del dèficit per part de la Generalitat Valenciana, “són unes dades que cal traduir al llenguatge dels ciutadans, i en eixe llenguatge es constata que ens imposen unes fortes mesures d’austericidi, ens condemnen a una depressió de l’economia i això ens empobreix i, damunt, el dèficit públic va a més”.

Segons Morera, “les receptes del PP han estat un autèntic fracàs i la reforma exprés de la Constitució ha estat una autèntica burla a la ciutadania. El que cal realment és un nou model productiu, impulsat amb accions públiques que ajuden a reactivar l’economia i millorar els ingressos de les administracions”.

Per al síndic de Compromís, “el govern de Fabra improvisa mesures econòmiques entre olla i olla i la realitat és que ha condemnat a les valencianes i valencians a l’empobriment de les famílies i de la nostra administració autonòmica i, a més, eixes polítiques són una amenaça a les generacions futures i als nostres joves, perquè ens estan hipotecant el nostre futur”.