Anar directament a les notícies

Mollà: “Les filtracions de factures de Presidència fan efectiu allò previst en la Llei de Transparència”

Publicat el en Llibertat i Igualtat

La diputada del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, ha criticat la intenció del govern valencià de realitzar interrogatoris entre els funcionaris per a esbrinar l’origen de les filtracions que afecten a Presidència.

Segons Mollà, “les informacions publicades sobre factures de caixa fixa l’única cosa que fan és fer efectives les previsions de la Llei de Transparència, per la qual cosa no té cap sentit perseguir l’origen d’una situació totalment legal”.

“Els expedient informatius, els interrogatoris i tota la resta que està fent el Consell l’únic que aconsegueix és fer perdre el temps a alguns funcionaris amb la clara finalitat d’acovardir al personal de l’administració”.

Per a Mollà, “tota esta situació no seria necessària si el govern del PP, en aplicació de la Llei de Transparència, fera públiques i accessibles les despeses de caixa fixa de l’administració autonòmica. Tecnològicament no és gens complicat, només cal voluntat política per a fer-ho”.

De la mateixa manera, la diputada de Compromís adverteix que “si finalment el govern del PP acomiada algun funcionari per estes filtracions, quan hi haja un canvi de govern s’aplicaria allò recollit en l’article 68 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, que preveu que els òrgans de govern de les administracions públiques rehabiliten un funcionari acomiadat, ja que no han fet res malament”.