Bota al contingut principal

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha reclamat hui al portaveu parlamentari del Partit Popular, Rafael Blasco, que mostre les factures del seu xalet a Alzira després de què s’haja revelat als mitjans de comunicació que l’empresa que li construí el xalet va rebre una adjudicació de 33 milions d’euros de la Conselleria de Territori quan era conseller el mateix Blasco.

 Segons Mollà “hem pogut comprovar com Rafael Blasco s’ha mostrat en els últims temps molt preocupat per les reformes de les vivendes de membres de l’oposició fins el punt de què el seu partit ha arribat a emprendre accions judicials en este sentit”.

 “És per açò que des de Compromís reclamem al senyor Blasco que done exemple del que ell mateix ha vingut reclamant i mostre les factures del seu xalet a Alzira”.

 “Així no hi haurà dubtes sobre si Blasco va rebre algun tipus de contraprestació a canvi d’adjudicar per 33 milions d’euros un contracte per urbanitzar i construir 184 VPO a Sociópolis a la mateixa empresa que construí la seua segona vivenda”, ha conclòs Mollà.