Bota al contingut principal

Segons el diputat de Compromís, Joan Baldoví, el govern posa com a excusa la crisi econòmica per a no finalitzar la infraestructura.

El diputat en el Congrés per Compromís, Joan Baldoví, va presentar una pregunta escrita al Govern demanant explicacions pel motiu de la paralització de les obres de la CV10 en les comarques de Castelló.

Des que en el 2011 el Ministeri de Foment adjudicara els contractes per a la redacció dels projectes constructius de prolongació de l’autovia no s’ha avançat en la infraestructura.

La resposta del govern es limita a explicar que els tres trams en els quals es divideix el projecte estan suspesos des de 2011, i que “les citades actuacions es troben recollides en el Pla d’Infraestructures de Transport i Habitatge pel que està prevista la seua execució en funció de les disponibilitats pressupostàries, actualment prioritzades per la conservació i seguretat vial.
”
Segons Compromís, d’aquesta resposta, s’extrau que de nou la crisi econòmica torna a ser l’excusa per a no comprometre’s en cap actuació en concret, i de nou, aquesta infraestructura que tènia que estar finalitzada des de fa anys, queda suspesa en el temps sense cap previsió a curt o deixa anar termini.