Bota al contingut principal

El diputat del grup parlamentari Compromís, Juan Ponce, ha assegurat hui que “amb l’incendi declarat en el Parc Natural de la Serra d’Irta comencem a patir les conseqüències del descens en el nombre de brigades d’emergència que ha previst per a enguany el govern del PP”.

 “Des de Compromís hem vingut denunciant que totes les unitats de reforç en l’extinció d’incendis no han sigut contractades per al període estival i es disposarà únicament de les brigades que treballen la resta de l’any, en un període en el qual, per les nostres condicions climatològiques, creix exponencialment el risc de patir incendis”.

 Segons Ponce “a açò cal unir la reducció patida per les brigades per a la prevenció d’incendis de Vaersa. Tot açò fa que cada vegada les nostres muntanyes estiguen en un major risc ja que l’única forma de lluitar contra els incendis és la protecció i la intervenció immediata”.

 “Si baixa la vigilància i baixen les brigades d’emergència estem venuts i hem de recordar l’important valor ecològic de la nostra massa forestal, la joia del nostre futur que cal preservar coste el que coste”, ha conclòs Ponce.