Bota al contingut principal

El diputat de Compromís-Equo en el Congrés, Joan Baldoví, realitzarà una pregunta a la ministra de Foment, Ana Pastor, per tal que valore l’informe del Ministeri d’Hisenda sobre els comptes de 2012 del Port d’Alacant en el que conclou que els resultats d’este exercici foren maquillats.

El secretari local, Ignasi Bellido, ha explicat que “volem que Foment ens aclarisca si té coneixement sobre este informe que indica que el Port registrà en 2012 un milió de pèrdues, saber quines consideracions fa al respecte i si té alguna actuació prevista davant esta situació”.

“Parlem de la inclusió de deutes de cobrament molt dubtós i de béns que haurien d’haver estat donats de baixa, unes qüestions que entenem que han de ser explicades tant per l’Autoritat Portuària com pel Ministeri de Foment”, ha assenyalat.

Alhora, el secretari local ha apuntat que “des de Compromís entenem que José Joaquín Ripoll no pot seguir exercint el càrrec de president de l’Autoritat Portuària, atesa la seua condició d’imputat en el cas Brugal, i, en este sentit, exigim de nou a Alberto Fabra que el destituisca, ja que és un càrrec que depèn del Consell”.