Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, ha afirmat que la “revelació” del comitè d’empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) sobre els pagaments pels drets d’emissió de la Fórmula U “demostra que les prioritats per a tancar” aquesta empresa pública “eren pagar als poderosos i els contractes confidencials i perjudicials per als valencians”.

Morera s’ha referit així a l’asseveració per part d’aquest comitè que RTVV acaba de fer efectiu el pagament de 16 milions d’euros a Imagina Media (l’antiga Mediapro) per les temporades del mundial de Fórmula U que no va emetre Canal 9, corresponents a 2012 i 2013, després de perdre el judici.

Per al diputat de Compromís, “no han tancat RTVV per a no tancar escoles o hospitals, com va dir el president” de la Generalitat, Alberto Fabra, “sinó per a seguir pagant la gran estafa que li van fer en el seu moment a Francisco Camps”.

“Ens van dir que no ens costaria res -la Fórmula U-, i ens ha costat molt. I ens van dir que deixar de celebrar-se tampoc no en costaria, i tampoc no és així”, ha denunciat.