Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís a les Corts, Enric Morera, ha afirmat que la “incompetència” dels governs central i autonòmic posen el País Valencià “al capdavant dels territoris amb més atur registrat”.

Les dades de l’atur de gener demostren, segons Morera, que el País Valencià és “un dels territoris de l’estat on més es destrueix l’ocupació i açò és preocupant, perquè seguim molt per sobre de la barrera del mig milió de valencians sense treball i el govern de Fabra és incapaç de donar-hi solucions”.

Els 12.163 aturats més que al desembre de 2013 mostren que les “bones xifres” del mes passat “no són més que fruit de l’estacionalitat, de la campanya de Nadal que, una vegada finalitzada, torna a engreixar les xifres de la desocupació”, ha explicat.

“Els números es podran interpretar com es vulguen, però la realitat que llancen és una i és molt clara i evident: tenim uns governs incompetents que no posen en pràctica polítiques actives d’ocupació ni estimulen la contractació i, a més, es demostra el gran fracàs de la contrarreforma laboral de Rajoy, que només ha servit per a crear ocupació precària i en mesos puntuals”, ha manifestat.