Bota al contingut principal

Joan Baldoví, en representació de Compromís i junt a altres diputats, elevarà una queixa a la Mesa del Congrés que presideix Jesús Posada denunciant que la Cambra ha restringit el senyal audiovisual interna a un acte amb alcaldes. Al seu parer, se’ls ha impedit exercir la seua “llibertat d’expressió” dins de les dependències parlamentàries.

El motiu de la queixa ha tingut lloc durant la roda de premsa conjunta que han oferit en la Sala Campoamor del Congrés Joan Baldoví junt a altres diputats de l’oposició. La compareixença davant els mitjans s’ha produït després de la reunió que aquests diputats han mantingut amb diversos alcaldes en la seu parlamentària.

Només més començar la roda de premsa, s’ha tallat el senyal d’imatge i so que els serveis de la Cambra distribueixen als professionals dels mitjans de comunicació. Els periodistes que estaven presents en la Sala Campoamor han pogut seguir les diferents intervencions, però sense poder gravar-les en les condicions habituals.

El diputat de Compromís, Joan Baldoví, ha mostrat la seua “absoluta repulsa” per aquest intent de “fer callar a representants dels ciutadans democràticament triats”.