Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assenyalat hui que “les estacions del Tram d’Alacant de Mercat i Estels registren una manca de manteniment visible per a qualsevol usuari o usuària i, en este sentit, anem a registrar una pregunta a la Conselleria d’Infraestructures per a que responga a este fet”.

La diputada ha explicat que “parlem de parets, sostres i sols on les capes superiors s’estan desprenent, el que dóna molt mala imatge d’estes instal·lacions, que, a més són de les més cèntriques de tota la xarxa del Tram a Alacant i reben, per tant, molts turistes”.

“En este sentit, volem que la consellera, Isabel Bonig, ens explique per què no s’està portant a terme un manteniment adequat d’estes estacions i si s’ha demanat a l’empresa adjudicatària del servei que repare estes deficiències”, ha assenyalat Mollà.

La diputada ha recordat que “el servei de manteniment de les línies aèries, estacions i subestacions dels trams Estels-Benidorm, Portal del Mar-Sangueta, Lucentum-Holanda i Goleta Sant Vicent del Raspeig es va licitar per 2,4 milions d’euros en juliol de l’any passat”.