Bota al contingut principal

Mónica Oltra: “Ara eixirem de dubtes sobre si és certa la predisposició de transparència i normalitat democràtica anunciada pel president Fabra”





 

El grup parlamentari Compromís ha tornat a registrar en Les Corts 1.508 sol·licituds de documentació per demanar els contractes menors de cada una de les empreses de la trama Gürtel amb totes les conselleries entre els anys 2003 i 2008.

 

Per a la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “ara el president Alberto Fabra té l’oportunitat de demostrar si vertaderament fa una aposta per la transparència i compleix amb allò que anuncià en els mitjans de comunicació, que va a donar a l’oposició tots els contractes”.

 

“S’ha de tindre també en compte que el passat mes de juny el Tribunal Superior de Justícia sentencià que era inconstitucional la denegació que feu el Consell a Compromís en 2009 d’esta mateixa documentació”.

 

“Des de Compromís exigim al nou president de la Generalitat que retire el recurs de cassació que el govern del PP ha interposat contra esta sentència del TSJCV per continuar blindant l’accés de l’oposició a estos contractes. Retirar este recurs i donar-nos accés als contractes és el que ha de fer Alberto Fabra per demostrar que aposta per la normalitat democràtica”, ha conclòs Oltra.