Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “anem a demanar la compareixença del conseller de Sanitat, Manuel Llombart, per a que explique la manca de material bàsic a l’Hospital General d’Alacant, una situació insostenible en un centre sanitari”.

Mollà ha assenyalat que “el conseller ha de donar explicacions sobre la denúncia sindical en la que s’indica que els mateixos pacients han de portar este material de casa, davant la manca de mantes, coixins, llençols i altres, ja que no podem permetre que continue ni un dia més”.

“Entenem que Llombart ha d’explicar si l’adjudicatària de la bugaderia estan complint amb els termes estipulats per a la concessió i per què s’ha efectuat una retallada de personal que ara afecta a serveis com estos, bàsics per al correcte funcionament de l’Hospital General d’Alacant”, ha apuntat.

La diputada de Compromís ha lamentat que “per si no tenim prou amb les retallades que està aplicant el Consell en matèria sanitària, ara veiem com fins i tot s’arriba a estes situacions intolerables en un sistema sanitari públic, que ha de garantir unes condicions dignes a tota la ciutadania”.