Bota al contingut principal

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha denunciat el “cinisme”, les “mentides” i l'”autocomplaença” dels quals, al seu parer, ha fet mostrat el president del Govern, Mariano Rajoy, en el seu discurs d’obertura del Debat de Política General.

En declaracions en la Cambra baixa, Baldoví ha recriminat a Rajoy que haja recorregut a “mitges veritats” en utilitzar només les xifres “que li convenien” sobre l’atur i que no haja esmentat ni una sola vegada dues paraules que “estan en boca de tots” els ciutadans: “desigualtat i pobresa”.

Al seu parer, és “cínic” que Rajoy parle de combatre la corrupció quan “el seu partit és el que té més imputats per metre quadrat” i també ha aprofitat per recordar-li, després que haja parlat de totes les factures que ha hagut de pagar el Govern que, a la País Valencià, on governa el PP “els calaixos continuen plens”.

Finalment, ha avisat al cap de l’Executiu que la seua “autocomplaença” es veu desmentida per les xifres, que són “tossudes”. “La realitat del dia a dia és la que és”, ha resumit el diputat de Compromís.