Bota al contingut principal

 

  • Compromís critica les retallades que el govern del PP aplica al centre de dones maltractades de València

  La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha registrat hui en Les Corts una petició de compareixença de la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, per explicar les retallades que afecten el centre d’acollida de dones maltractades de València.

 Segons ha assenyalat Oltra “estes retallades del 26% de pressupost i 41% de la plantilla per a este centre que atén a dones maltractades són una vergonya. La violència contra les dones es combat amb diners no només amb paraules i ací el que hem tingut són molt bones paraules per part del govern del PP mentre que per darrere retallaven a la meitat els recursos materials i de personal per a combatre este tipus de violència, i per ajudar i protegir a les dones que n’han sigut víctimes”.

 “Retallant recursos públics el govern d’Alberto Fabra està desprotegint a les dones, açò ens fa anar cap arrere, sinó la combatem tindrem més violència i no serem eficaços en la lluita contra esta lacra de la nostra societat”.

 Compromís també ha registrat iniciatives parlamentàries per què el Consell aporte els informes econòmics que ha realitzat per a justificar les retallades aplicades a este centre situat en el barri de Campanar de la ciutat de València, així com una interpel·lació al Consell per a què explique en el Ple de Les Corts quina és la seua política general de suport a les dones víctimes de violència de gènere.