Anar directament a les notícies

Compromís presenta una PNL a Les Corts per a convertir el cine Ideal en subseu de la Filmoteca Valenciana

Publicat el en Educació i Cultura

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha anunciat hui que “anem a registrar una Proposició No de Llei a Les Corts per a que el Govern valencià adquirisca l’immoble del cine Ideal, ara que es troba a punt d’eixir a subhasta pública, i el convertisca en subseu de la Filmoteca Valenciana”.

 

Mollà ha indicat que “esta és una reivindicació que Compromís ve realitzant des de fa més de deu anys i, donada la situació de subhasta que es dóna ara, entenem que el Govern valencià ha de considerar esta proposta, que implica recuperar un edifici emblemàtic d’Alacant i revitalitzar l’oferta cultural de la ciutat”.

 

En este sentit, la diputada ha recordat que “parlem de la recuperació d’un edifici per al seu ús públic, que aporta valor cultural al municipi i que suposa no deixar abandonat un els indrets amb major coherència arquitectònica de la ciutat”.

 

Per tant, la diputada ha destacat que “entenem que és una proposta beneficiosa per a la ciutat i que la Generalitat ha de tenir en compte totes les repercussions positives que hem esmentat, doncs ja n’hi ha prou d’abandonar el patrimoni d’Alacant i de que es perden oportunitats de futur per al municipi”.