Anar directament a les notícies

Demà comença la votació on-line en les primàries de Compromís per a les eleccions europees

Publicat el en General

Vora 11.800 persones formen el cens per elegir els candidats.

La votació presencial tindrà lloc divendres 21.

Des de demà dilluns 17 de març i fins el pròxim dimecres 19 es podrà votar via electrònica en les primàries de Coalició Compromís per a triar candidats i candidates per a les eleccions europees.

Les 11.756 persones que conformen finalment el cens de les primàries rebran un correu electrònic amb un enllaç personalitzat que els permetrà exercir via electrònica el seu vot. Les votacions també es poden fer ja per correu postal i el pròxim divendres dia 21 de març presencialmet en les 93 meses electorals que Compromís situarà pel territori valencià.

Els militans, simpatitzants i ciutadans inscrits en el cens de les primàries podran triar entre els 5 candidats per a encapçalar el cartell electoral de Compromís per al Parlament Europeu: Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Àlvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez. Així mateix, podran elegir entre els 17 candidats que s’han presentat també per formar part de la resta de la llista.

Els candidats i candidates han protagonitzat durant els darres dies multitudd’actes i debats per donar a conèixer les seues propostes a la ciutadania, precisament demà dilluns es celebrarà a Elx (19:30h, Casal Jaume I) l’últim d’estos actes amb què conclourà la campanya de primàries.