Bota al contingut principal

Destaca que “els cinc candidats a encapçalar la llista mostren una gran sintonia entre ells, independentment de la formació de la qual provenen”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, s’ha mostrat “molt satisfet de com s’està desenvolupant el procés de les primàries de Compromís per a escollir la persona que haurà d’encapçalar la nostra llista a les eleccions europees i la resta de candidates i candidats”.

El diputat de Compromís ha volgut destacar dos aspectes: “l’un, la gran participació de la ciutadania en el procés, fins l’extrem que serem prop de 12.000 homes i dones del conjunt del País Valencià els que participarem en la doble elecció que es farà el 21 de març, una per a escollir el o la cap de llista, i l’altra per definir la resta de la candidatura. Però vull assenyalar també que els cinc candidats, que provenen de les diferents formacions que integrem Compromís, mostren una gran sintonia en els seus plantejaments sobre com caldrà actuar i què caldrà defensar a Europa, independentment de les lògiques accentuacions d’uns o d’altres d’aquest aspecte. Això vol dir que el procés de consolidació de Compromís com una força articulada i cohesionada està avançant a molt bon ritme”.

Pañella ha dit que “estic molt satisfet, després de seguir el procés de primàries, i de veure l’interès que aquestes han despertat no només la nostra militància, sinó també en la ciutadania en general. Mai no havia vist, per exemple, el saló d’actes del Centre Municipal de Castelló tant ple com ho estava aquest divendres, en la presentació dels cinc candidats. Per això estic convençut que assolirem una bona representació al parlament d’Estrasburg i, com va dir un dels candidats, no importa quin, “per primera vegada tindrem una representació valenciana a l’Europarlament que hi actuarà com a valenciana, defensant els interessos del nostre poble, i no a les ordres dels grans partits espanyols”.