Bota al contingut principal

Els cinc candidats a cap de llista per a la candidatura de Compromís en les eleccions europees, que celebrem el pròxim 25 de maig, han debatut avui a Alacant sobre el canvi de polítiques que ha de produir-se a l’administració europea per a garantir una veritable justícia social, una major democràcia, un model sostenible de territori i un impuls a l’economia productiva.

Julià Àlvaro, Isabel Martín, Pedro Sánchez, Jordi Sebastià i Enric Bataller han tingut l’oportunitat d’explicar durant l’acte, que ha tingut lloc en la Seu Universitària d’Alacant, les seues propostes per a acabar amb l’austericidi i exigir un canvi de rumb que garantisca polítiques centrades en les persones.

En aquest acte de primàries, en el qual ha estat també present la diputada Mireia Mollà, han participat al mateix temps els candidats a la resta de la candidatura proposada per Compromís, que també seran triats per aquestes primàries que s’han obert a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys. Els candidats a la resta de la llista, a més de Martín, Sánchez i Àlvaro, són: Dolores Ripoll, Pilar Calpena, Vicente Torres, Josep Miquel Aparicio, María Luz Monllor, Joana Pascual, Anna Climent, Anna Perpinyà, Mònica Àlvaro, Antonio García, Albert Furió, Vicent Xavier Vila, Carles Pineda i Reis Gallego.

Cal recordar que les persones inscrites en el cens de primàries de Compromís, un total d’11.577, poden votar del 14 al 20 de març per correu, del 17 al 19 poden fer-ho per internet i el 21 de març poden fer-ho de manera presencial en les diferents seus.