Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha indicat hui que “des del nostre grup parlamentari anem a registrar una bateria de preguntes per conèixer l’activitat que porta a terme el Comitè de Rutes Aèries d’Alacant, atesa la importància d’expandir les rutes aèries de l’aeroport de l’Altet i potenciar així el nostre sector turístic”.

Mollà ha recordat que “este organisme es va crear en 2011 i està format per la Generalitat, l’Ajuntament d’Alacant, l’Ajuntament d’Elx, la Cambra de Comerç d’Alacant i AENA, però no coneixem de quin pressupost disposa ni quines han estat les seues actuacions des que va ser creat”.

La diputada ha continuat dient que “en teoria, este Comitè sorgeix per la necessitat de crear un espai comú entre administracions i sector empresarial per millorar la connectivitat de l’aeroport de l’Altet, promocionar el transport aeri i promoure noves rutes i, en este sentit, volem que la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, presidenta d’este òrgan ens detalle la seua activitat”.

Mireia Mollà ha destacat que “també volem saber si els membres d’este comitè reben alguna percepció econòmica i si l’organisme ha servit per impulsar la presència i coordinació amb els agents turístics presents en l’àmbit de la Costa Blanca”.

En definitiva, la diputada ha subratllat que “comptem amb un òrgan que ens podria servir per treballar en l’expansió de les connexions aèries d’Alacant i incidir en una estratègia de desenvolupament en un dels sectors en el que tenim més avantatges competitius, però que no sabem quina tasca està realitzant”.