Bota al contingut principal

El diputat de Compromís diu que “s’ha produït la indignació ciutadana que anunciàvem quan el Consell va fer pública la proposta”.

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha recordat que “quan el passat mes de desembre el Consell va fer pública la seua intenció de cobrar a les persones de la Tercera Edat allotjades als centres públics com si hi foren 14 mesos a l’any, i no 12, ja vam anunciar des de Compromís que una onada d’indignació recorreria la ciutadania”.

Pañella ha declarat que “ara, els afectats i les seues famílies han presentat ja més de 90.000 peticions signades per unes altres tants homes i dones que intenten expressar amb la seua signatura la indignació que senten davant d’una de les mesures més impopulars i antisocials que ha adoptat el govern valencià, i això que és difícil aconseguir aquest trist rècord, tenint en compte les moltes que ha pres el govern del PP en els últims mesos, tancament de RTVV inclòs. I eixes 90.000 signatures no han fet sinó començar, perquè la mesura no entra en el cap de cap persona amb dos dits de front”.

El diputat de Compromís ha dit que “ja vam advertir en el seu dia que ni la majoria absoluta que encara té el PP a les Corts Valencianes li dóna poder per a canviar el fet que l’any consta de 12 mesos, i no de 14, com pretén amb aquest cobrament de “14 mensualitats”. I ara, davant de la indignació popular, i davant de la resposta massiva que està donant la ciutadania a aquesta flagrant injustícia, li exigim una vegada més al Consell del PP que retire la mesura, i que faça els estalvis que haja de fer per una altra banda, sense atacar d’aquesta manera tan insultant les persones més indefenses de la nostra societat”.