Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “és un insult als ciutadans i ciutadanes de Novelda que el PP considere que Milagrosa Martínez no pot seguir com a diputada a Les Corts per estar processada en el cas Gürtel, però sí l’avale per a continuar com a alcaldessa d’este municipi”.

Mollà ha indicat que “que esta operació orquestrada pel PP demostra de nou que la línia roja d’Alberto Fabra contra la corrupció és discontínua i irregular i que no respon a les necessitats de regenerar les nostres institucions, sinó als equilibris interns del seu partit”.

En este sentit, la diputada de Compromís ha exigit a Milagrosa Martínez “que dimitisca immediatament com a alcaldessa, ja que els habitants de Novelda no tenen perquè patir les conseqüències de tenir a la seua màxima representat implicada presumptament en un cas de corrupció”.

Alhora, la portaveu de Compromís per Novelda, Sílvia Anna, ha afirmat que “efectivament, Martínez no pot continuar ni un dia més exercint d’alcaldessa i embrutant el nom de la institució que representa, per tant, li exigim que deixe el seu càrrec de manera immediata pel bé dels veïns i veïnes del municipi”.

Anna ha afegit que “també volem que Alberto Fabra ens explique per què el consistori de Novelda es mereix menys que Les Corts Valencianes, ja que no hi ha cap argument raonable per justificar que esta persona processada en el cas Gürtel no puga seguir en el seu escó, però sí com a alcaldessa”.