Anar directament a les notícies

Compromís acusa el PP de criminalitzar la marxa de la dignitat

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El diputat de Cormpromís, Joan Baldoví, ha acusat el PP i el Govern de tractar de “criminalitzar” les protestes de la Marxa de la Dignitat que se celebren a Madrid i confia que aquesta mobilització servisca per a “despertar a la gent”.

En declaracions fetes a les portes del Congrés, Baldoví ha insistit que “els ciutadans “no ens podem resignar” a la política de retallades constants de drets. “Cal rebel·lar-se: O eixim al carrer o ens passaran per damunt””.

Al parer del diputat, la convocatòria pot “ser un revulsiu per a despertar a la gent”. En cap cas tem que siga una manifestació violenta, malgrat que el PP “està intentant criminalitzar-la. Fins ara han estat modèliques”, ha assegurat.

En tot cas, espera que “no hi haja infiltrats que vulguen convertir una manifestació pacífica de ciutadans en autèntiques guerres campals per a desacreditar-les”.

Al seu parer, “els motius” pels quals els ciutadans ixen al carrer “són absolutament dignes i compartits per la immensa majoria dels ciutadans”.