Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha criticat que el Consell haja acordat, tal com publica este dilluns el DOCV, una desviació pressupostària de fons destinats a l’educació i la sanitat per a dedicar-los a la Promoció Institucional.

Es tracta de 3.7 milions d’euros que estaven consignats en els pressupostos per a l’administració educativa i cultural de la Conselleria d’Educació, per a direcció i servicis generals de la Conselleria de Sanitat i per a direcció i servicis generals de la conselleria de Presidència.

Per a la parlamentària de Compromís, Mireia Mollà, “este és un exemple més de les prioritats del Consell que són vendre i intentar rescatar la imatge d’un govern desacreditat i desfasat, com s’està evidenciant en el tour del President de la Generalitat Alberto Fabra pels mitjans de comunicació estatals”.

Per això, Mollà ha demanat les compareixences del conseller de Presidència José Ciscar i de la secretària autonòmica de comunicació Lola Johnson perquè expliquen la necessitat de retallar diners d’educació i sanitat per fer-se “autobombo” i  més tenint en compte la política de tancament de col·legis, la supressió de línies educatives, o les retallades en sanitat i benestar social.

Este fet demostra, segons la diputada de Compromís, que “el Consell només es preocupa pels seus interessos partidistes enlloc de treballar pel benestar de les persones”.