Bota al contingut principal

Temes com el pla de minimització, la cooperativa vinícola, la cooperativa elèctrica o el procés d’#OntinyentParticipa es tractaran en la visita.

El candidat de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, estarà el proper dimecres dia 16 d’abril a Ontinyent per presentar a la nostra comarca la Primavera Europea, la candidatura liderada per Compromís que pretén portar a Europa la veu del poble valencià.

Sebastià estarà acompanyat pel portaveu de Compromís a l’Ajuntament de d’Ontinyent, Joan Gilabert, el secretari de grup i també candidat de la llista, Vicent Xavier Vila, a més de la secretària d’organització de la coalició, Àgueda Micó.

Portar la veu del poble valencià, reinventar Europa des de la solidaritat, la democràcia i la sostenibilitat són eixos centrals d’una candidatura que aspira a obtindre més d’un eurodiputat.

Jordi Sebastià aifrma que “ees de la ferma voluntat democràtica, la defensa dels drets i llibertats, la dignitat de les persones i els pobles, la justícia social i ambiental, anem a cooperar per a fer possible una Primavera Europea”.