Anar directament a les notícies

Jordi Sebastià visitarà Ontinyent per conèixer de primera mà la realitat de la comarca

Publicat el en General

Temes com el pla de minimització, la cooperativa vinícola, la cooperativa elèctrica o el procés d’#OntinyentParticipa es tractaran en la visita.

El candidat de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, estarà el proper dimecres dia 16 d’abril a Ontinyent per presentar a la nostra comarca la Primavera Europea, la candidatura liderada per Compromís que pretén portar a Europa la veu del poble valencià.

Sebastià estarà acompanyat pel portaveu de Compromís a l’Ajuntament de d’Ontinyent, Joan Gilabert, el secretari de grup i també candidat de la llista, Vicent Xavier Vila, a més de la secretària d’organització de la coalició, Àgueda Micó.

Portar la veu del poble valencià, reinventar Europa des de la solidaritat, la democràcia i la sostenibilitat són eixos centrals d’una candidatura que aspira a obtindre més d’un eurodiputat.

Jordi Sebastià aifrma que “ees de la ferma voluntat democràtica, la defensa dels drets i llibertats, la dignitat de les persones i els pobles, la justícia social i ambiental, anem a cooperar per a fer possible una Primavera Europea”.