Bota al contingut principal

El cap de llista de Primavera Europea, Jordi Sebastià (Compromís), ja té la seua pàgina web en la xarxa per a compartir les propostes de la coalició i també rebre iniciatives de la ciutadania per incloure al programa electoral, fent així un ús real del 2.0 i obrint la participació a tot el món.

A la pàgina www.jordisebastia.eu ja es pot consultar els 10 eixos principals que defensarà la coalició a Europa: Rescatem persones, Democràcia real, Solidaritat, Europa dels Pobles, Drets, Economia Verda, Joves amb Futur, No Devem No Paguem, Europa Sostenible i Fraternitat Global. Eixos arguments es poden compartir per les xarxes socials i, a més a més, la coalició ha obert el programa a la participació, per la qual cosa, els internautes podran fer les seues propostes i suggeriments mitjançant un qüestionari.

Entre les novetats, des de la pàgina s’ha habilitat un apartat perquè totes aquelles persones interessades i que no formen part de cap partit de la coalició, puguen fer-se apoderats i així ajudar a Primavera Europea el dia de les eleccions per vigilar les votacions i controlar que tot transcorre dins de la normalitat.

El web, disponible en valencià i en castellà, també disposa d’informació per a poder votar per correu, pensat en les milers de persones que han hagut de marxar de les nostres terres per trobar un treball. Tots estos apartats es complementen amb la interacció amb les xarxes socials del candidat i de la coalició i també el diari de campanya que redacta Jordi Sebastià.