Bota al contingut principal

El cap de llista de la coalició Primavera Europea, Jordi Sebastià, ha visitat Dénia per mantindre una reunió amb diferents representants de Compromís de la comarca.

Sebastià ha assegurar que lluitarà a Europa contra les prospeccions petrolieres a les nostres costes. L’actual alcalde de Burjassot ha lamentat la situació en què es quedarien les costes en cas que les prospeccions petrolieres continuen endavant i per això, ha mantingut ferm el seu compromís d’impedir que aquestes s’aproven finalment.

El cap de llista de Primavera Europea s’ha reunit amb representants de Compromís de la comarca per tal de preparar la imminent campanya electoral per a les eleccions europees que comença el pròxim 10 de maig.

Cal destacar que Jordi Sebastià és l’únic candidat triat per mitjà d’eleccions primàries, i que Primavera Europea està formada per Compromís, Chunta Aragonesista i Equo, entre d’altres formacions.

El cap de llista ha refermat el caràcter europeista de la coalició i ha recordat que, a més de d’un els criteris bancaris i monetaris, cal homogeneïtzar i europeïtzar drets tan importants com la justícia, la plena ocupació i la sostenibilitat mediambiental, recollides a la Carta dels Drets de la Unió Europea.