Bota al contingut principal

El diputat de Compromís Fran Ferri ha registrat hui en Les Corts la petició de compareixença del Conseller d’Economia, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, per què explique la reducció en 20,8 milions d’euros del pressupost de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a destinar-los al procés de liquidació de RTVV.

En concret els programes de l’IVACE que es veuen afectats per esta reducció pressupostària són els destinats al Comerç Exterior, Política Industrial i Energia.

Per a Ferri, “és una barbaritat que els emprenedors i la política de dinamització empresarial acaben pagant l’obstinació d’Alberto Fabra a tancar RTVV. Les retallades es fan precisament en àrees fonamentals per al canvi de model productiu que tant necessitem”.

“Esta decisió de retraure fons de la política d’impuls de la nostra economia és una evidència més de la nefasta gestió del Partit Popular al front de la Generalitat i explica perquè el nostre territori encapçala les xifres de destrucció d’ocupació de l’Estat”, ha assenyalat el diputat de Compromís.