Bota al contingut principal

El cap de llista de la coalició Primavera Europea, Jordi Sebastià, acompanyat pel número 2, Florent Marcellesi, i els portaveus de Compromís, Mónica Oltra i Joan Ribó, han realitzat este matí una visita reivindicativa al barri del Cabanyal a València.

Després de fer un recorregut per les zones més degradades del barri, els membres de Primavera Valenciana i Compromís han mantingut una reunió amb els representants de les entitats del Cabanyal que lluiten per la rehabilitació del barri, com Salvem el Cabanyal, Cabanyal Viu, l’Associació de Veïns, ACIPMAR, veïns del Clot o l’editorial Oronella.

Des de Primavera Valenciana i Compromís han volgut mostrar el seu suport als ciutadans i ciutadanes que, malgrat les polítiques de destrucció del barri del govern del PP i de Rita Barberá, lluiten dia dia per la pervivència d’este barri històric de la ciutat de València.

Sebastià i Marcellesi s’han compromés a portar la problemàtica del Cabanyal també a Europa i a treballar, com ja ho fa Compromís, per aconseguir un pla de rehabilitació del barri que compte amb la participació ciutadana.