Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha acusat el president del Govern, Mariano Rajoy, de ser un “neci” per alegrar-se de “la desgràcia aliena”, açò és, de les dades que han eixit de l’última Enquesta de Població Activa (EPA), que contempla una caiguda de l’atur durant el primer trimestre de l’any de 2.300 persones acompanyada d’una pèrdua de població activa de 187.000 treballadors.

Baldoví considera que aquestes xifres de l’EPA són “desastroses” i demostren, a més, que el Govern “no ha fet res”. “Més aviat, el que ha fet ha sigut empitjorar la situació amb polítiques antisocials i antipersones”, ha apuntat.

Per açò, per al parlamentari valencià l'”alegria” de Rajoy, amb aquestes dades en la mà, “és una alegria que entristeix a les persones que veuen que la situació és catastròfica i que el Govern no està a l’altura de la circumstàncies”.

En opinió de Baldoví, el cap de l’Executiu és un “neci”, perquè s’alegra “de la desgràcia aliena, que és la desgràcia de centenars de milers de famílies que estan sense treball, sense subsidis i sense esperances”.