Bota al contingut principal

Tindrà lloc aquest dissabte a Onda, i hi seran també presents el diputat autonòmic Josep Maria Pañella i el diputat al Congrés Joan Baldoví.

Compromís organitza aquest dissabte a Onda la “I Jornada Compromís per l’Educació”, a la qual està prevista l’assistència del conegut economista i referent dels nous moviments socials Arcadi Oliveras. El també president de Justícia i Pau intervindrà a les 16 hores, amb la ponència “Els reptes socials de l’educació”.

En la Jornada estan també previstes les intervencions de Josep Maria Pañella, diputat autonòmic per Castelló, que farà la intervenció introductòria, juntament amb el portaveu local de Compromís, Lluís Pastor, així com la de Joan Baldoví, diputat al Congrés d’aquesta formació, que moderarà a la vesprada una taula rodona, “L’educació que volem”, amb les intervencions de Maria Dolores Tirado, presidenta de FAPA-Castelló Penyagolosa, Auxiliadora Sales, del departament d’Educació de la Universitat Jaume I, i Alícia Villar, del departament de Sociologia de la Universitat de València. Prèviament, pel matí, s’hauran reunit els grups de treball, dedicats a Ensenyament obligatori, postobligatori i especial, Formació del professorat i Universitats respectivament.

La Jornada tindrà lloc al Restaurant Ca Vicent “El Carme”, al quilòmetre 1 de la carretera d’Onda a Tales.

10h. Acreditacions

10.30 Benvinguda

– Josep Maria Pañella, diputat de Compromís a les Corts encarregat de l’Àrea d’Educació.

– Lluís Pastor, portaveu de Compromís per Onda

10.45. Sectorial Plenària d’Educació. Grups de treball:

a) Ensenyament obligatori, postobligatori i especial

b) Formació del professorat

c) Universitats

13.00 Conclusions dels grups de treball i presentació del “Compromís per l’educació”

16.00 Ponència: “Els reptes socials de l’educació”, Arcadi Oliveres, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de Justícia i Pau

17.30 Taula rodona: L’educació que volem

Modera: Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats

– Maria Dolores Tirado, presidenta de FAPA-Castelló Penyagolosa

– Auxiliadora Sales, Dep. d’Educació, Universitat Jaume I

– Alícia Villar, Dep. de Sociologia, Universitat de València