Bota al contingut principal

Les dades de la desocupació en el mes d’abril, “encara que a priori són positives, demostren que no tenim un govern amb el cap en la faena i no tenim l’impuls públic necessari per a combatre eixa desocupació i crear llocs de treball estables i de qualitat i sense això, serà molt difícil eixir de la crisi en la què estem”, segons ha reconegut el síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera.

Per a Morera, “les dades són clares, diuen que tenim molta contractació temporal, que cada volta tenim menys desocupats cobrant la prestació i que l’atur juvenil és un greu problema per a la societat, però sembla que no és problema ni prioritat per al govern d’Alberto Fabra, que ni està ni se l’espera en la lluita contra la desocupació”.

Des de Compromís consideren que el ritme “és insuficient i les mesures del govern valencià no existixen. S’està condemnat tota una generació de joves a no trobar un treball estable i de qualitat a casa nostra i això propicia l’èxode de joves a uns altres països. Per molt que vulguen vendre fum, les dades no són bones i l’acció del govern valencià és invisible i per això la nostra pregunta de control al president d’esta setmana va per eixa línia”, segons ha declarat Morera.

Per contra, Morera ha recordat que, com va denunciar ahir la coalició, “sols es crea ocupació entre les files dels joves del PP, als qui col·loquen en les conselleries i amb bons sous, la qual cosa és molt preocupant perquè eixe sectarisme polític demostra unes pràctiques poc correctes en la gestió pública i indigna a milers de joves, que malgrat tindre preparació suficient, no són contractats perquè no tenen el carnet del PP”.