Bota al contingut principal

La coalició ha organitzat un centenar d’activitats pels municipis valencians i prepara una trobada virtual del cap de llista de Primavera Europea Jordi Sebastià amb joves que han hagut d’emigrar per buscar treball.

Compromís, dins la coalició Primavera Europea, arrencarà la campanya de les eleccions al Parlament Europeu amb un acte obert que celebrarà demà dijous a la Plaça del Doctor Collado a València. Començarà a les 20h amb una assemblea ciutadana que convoca el col·lectiu de Compromís per València i un sopar de carrer. Posteriorment, a les 21.45h, les regidores de la coalició a l’Ajuntament de València Consol Castillo i Pilar Soriano donaran el tret d’eixida als discursos amb els quals s’obrirà esta campanya electoral. Participarà el cap de llista de la coalició Primavera Europea Jordi Sebastià així com els portaveus de Compromís Enric Morera i Mónica Oltra.

Activitats semblants es celebraran a la resta de municipis on s’implicaran activament tots els membres valencians de la candidatura Primavera Europea així com els representants de Compromís als Ajuntaments, a les Corts i al Congrés dels Diputats. Per als 15 dies de campanya, la coalició ha organitzat un centenar d’actes-mítings per tot el territori valencià i prepara una trobada virtual del candidat Jordi Sebastià amb joves de la diàspora a Europa.

Destaca l’acte central de campanya que consistirà en una jornada lúdica i familiar al col·legi Cervantes de València, on Compromís també vol mostrar la seua determinació i aposta per l’escola pública. Igualment, a Alacant i a Castelló se celebraran actes centrals. En la primera de les ciutats serà el dissabte 10 de maig al Pavelló Florida Baver; i en el cas de Castelló s’ha convocat per al 23 de maig al Teatre Raval.

Això pel que fa a l’agenda al País Valencià, perquè la campanya s’estén amb les activitats que han organitzat la resta de formacions que integren la candidatura Primavera Europea i que són Equo, Chunta Aragonesista, Partido Por un Mundo más Justo i Democracia Participativa. El cap de llista Jordi Sebastià viatjarà també amb ells i participarà en 4 jornades a Madrid, Barcelona, Saragossa i Mallorca.