Bota al contingut principal

El grup Compromís a les Corts ha denunciat que la consellera d’Educació, Cultura i Esport, María José Catalá, “defensa el manteniment” de Vicent Farnós dins de l’empresa CulturArts, ” tot i estar imputat en el cas Gürtel”.

Després de la imputació de Farnós, el diputat Josep Maria Pañella va escriure al Consell per conèixer si davant de la imputació anaven a fer alguna acció.

“La consellera ha trigat cinc mesos a respondre a la pregunta”, després de registrar la pregunta el 27 de gener, immediatament després de fer-se pública la implicació.

Compromís ha lamentat que la decisió “no va ser fulminant i unilateral”, com vol donar a entendre el PP, i afegeixen que Farnós es manté en nòmina d’una empresa pública “sense que expliquen com l’afecta salarialment i quines són les funcions que té actualment”.

Així mateix, Panella ha afirmat que la “famosa línia roja d’Alberto Fabra contra la corrupció” va desaparèixer el mateix dia que la va nomenar, ja que “es manté en càrrecs públics persones imputades”.

El diputat ha comentat que des del Consell es justifica que “reduir-ne una miqueta el salari era tot el que s’havia de fer amb aquesta persona”.