Bota al contingut principal

L’alcalde de Nules i el Director General de Transports i Logística de la Conselleria d’Infraestructures va anunciar el mateix dia que s’encetava la campanya electoral per a les eleccions europees que els canvis que el corredor Mediterrani revertirà en el seu tram al pas de la ciutat. Per a la candidata de Primavera Europea per les comarques del Nord, Mònica Àlvaro (Compromís) resulta “indecent mantenir el discurs del Corredor Central en Madrid i ací voler fer creure que son els paladins del Corredor Mediterrani”.

Mentre Europa porta una legislatura advertint al govern espanyol que l’execució ràpida o no del Corredor depèn exclusivament del Govern, “el PP recorda curiosament ara el que hauria de ser la infraestructures més important de tot l’arc mediterrani i, a més, aprofiten les dates tan importants en les que en trobem per comunicar que en breu comencen les obres i les adjudicacions del tan esperat Corredor Mediterrani”, ha denunciat Àlvaro.

D’altra banda, Àlvaro ha recordat com fa escassament tres mesos, González Pons va manifestar, en la ciutat de Castelló, que el PP mantindria les reivindicacions per un Corredor Central. Així mateix, en poc més una setmana, el PP ha dut a terme un seguit d’actes, reunions i fotos amb ADIF i personal de la Conselleria d’Infraestructures per escenificar el seu interès en un corredor Mediterrani. “No ens els creiem, el Corredor Mediterrani no ha estat mai un interès prioritari del Partit Popular que sempre ha preferit engegar altres infraestructures i ha hagut de ser Europa qui donara prioritat màxima al projecte”.

Per a la candidata de la coalició valencianista, progressista i ecologista la manca d’una vertebració de l’arc meditarrani és fonamental “per poder augmentar la competitivitat del port de Castelló i així també es genere més treball i ocupació per a la nostra gent, i sabem que la prioritat del PP és que el Corredor no tinga parada ni lloc al País Valencià perquè una unió de la Mediterrània seria un colp molt fort per l’economia central que és la única que els importa”.