Bota al contingut principal

El candidat de Primavera Europea, Jordi Sebastià i el portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, s’han reunit este matí en la seu de la CEV amb membres de la directiva, entre els quals estava el president de l’entitat Salvador Navarro i el president d’AVA, Cristóbal Aguado.

En l’entrevista, el candidat de Primavera Europea ha exposat les línies bàsiques de la coalició i també, des de Compromís s’ha pres nota de les inquietuds de l’empresariat valencià.

També el cap de llista de Primavera Europea, Jordi Sebastià, juntament amb el diputat a les Corts Valencianes, Fran Ferri, també s’ha reunit amb representants de la Plataforma d’afectats pels impagaments a les vivendes de VPO a les dependències del grup parlamentari a les Corts.

El candidat a les eleccions europees s’ha compromès que el Comitè de peticions de la Unió Europea inicie els tràmits necessaris per a que s’atenguen les demandes de la Plataforma d’afectats pels impagaments de l’Habitatge. Al mateix temps, el diputat de la coalició en Les Corts, Fran Ferri, ha anunciat que s’estudiaran les sentències favorables a la plataforma per a demanar responsabilitats polítiques a la Conselleria.

Un altra trobada de Jordi Sebastià ha estat també este matí a València, en companyia d’Enric Morera i de la regidora de Compromís per València, Consol Castillo, ha estat la reunió amb centres educatius cooperatius.

La reunió dels representants de Compromís amb la direcció de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV), ha estat “molt profitosa perquè el model cooperatiu és un model d’èxit i ben conegut en la nostra terra i en el terreny de l’educació també ha estat important perquè té una gran vocació pública i de fer una escola valenciana integradora i de qualitat”.

Per a acabar la jornada, Sebastià participarà a les 20 hores en un míting a la Casa de la Cultura d’Alzira.