Bota al contingut principal

El cap de llista de Primavera Europea, Jordi Sebastià (Compromís), ha continuat hui la ruta de campanya per Vila-real i per Sagunt, on ha explicat tant pel carrer, en acte públic i als mitjans locals el projecte de la coalició que encapçala Compromís.

A Vila-real, Sebastià, acompanyat també per la candidata Mònica Àlvaro, ha intercanviat opinions amb sindicats, com UGT i CCOO i també amb representants de la Unió de Llauradors. Després de fer una visita al mercat i atendre als mitjans de comunicació locals, Sebastià ha dinat amb un nombrós grup de militants i simpatitzants de Vila-real.

A Sagunt, Sebastià s’ha reunit primer amb els mitjans de comunicació i veïns del Port de Sagunt i a les 19.30 hores ha participat en un acte públic, on ha explicat les línies bàsiques de Primavera Europea i també on el cap de llista de Compromís ha explicat que farà un marcatge dels eurodiputats valencians.

Sebastià ha recordat que González Pons “va dir fa poc que primer era valencià i després del PP, i per això el buscaré, a vore què vota quan parlem de fracking, de prospeccions, de respecte a les llengües minoritàries, de televisions públiques, de polítiques agràries o del corredor mediterrani. A ell i a uns altres els recordaré la seua condició de valencians i valencianes a l’hora de votar i de defensar els interessos del poble valencià, que és el que pense fer a Europa”, segons ha declarat Sebastià.