Anar directament a les notícies

Sebastià: “L’eix de la prosperitat del que parlava el PP ha estat en realitat l’eix de la corrupció”

Publicat el en General

El cap de llista de Compromís i de Primavera Europea en les eleccions europees, Jordi Sebastià, ha visitat Mallorca per a realitzar l’acte central de campanya de les Illes Balears juntament amb el candidat d’Equo, Florent Marcellesi i Joan Groizard, Equo Balears.

Sebastià ha fet referència l’eix de la prosperitat que els governs del PP a Madrid, València i Mallorca publicitaren en el seu dia, “i que en realitat, com tot el món ha pogut comprovar, va ser l’eix de la corrupció ”.

Segons ha declarat el cap de llista de Primavera Europea, “El triangle de la prosperitat que ens va prometre el Partit Popular, que tenia les seues bases en Madrid, València i Mallorca, s’ha convertit en el temps en un triangle de la corrupció. Ara haurem de pagar entre tots els ciutadans els centenars i milions d’euros que esta gent ens ha fet perdre”

“Per tant, ha afegit Jordi Sebastià, és importantíssim fer fora de les institucions aquells que ens han portat a este camí de pobresa generalitzada, de corrupció i de desocupació, és fonamental que hi haja aires nous i canvis, també en les institucions europees, sobretot per a evitar eixa lacra, eixa malaltia gangrenosa i terrible de la corrupció que el Partit Popular ha volgut incorporar al nostre sistema.

I per tal d’evidenciar-ho, el cap de llista de Primavera Europea, la primera cosa que ha fet en arribar a Palma ha estat visitar “Palma Arena”, “el màxim exponent del balafiament dels diners públics en infraestructures que no serveixen a la ciutadania, si no a enriquir les butxaques dels amiguitos del alma“, ha afegit Sebastià.

Documents adjunts
  • Neus

    SORPRENENT QUE JOSEP GUIA DONI SUPORT A AQUESTA TROPA!
    EQUO està en contra de la immersió lingüística, en paraules del seu líder: "Si queremos que este servicio básico sea de calidad hay que dar libertad de elección a los estudiantes y si, poniendo el caso de Cataluña, un estudiante quiere estudiar en castellano como primera lengua, ese derecho debe asegurársele" per després afegir que "La educación se convierte en una herramienta demagógica, donde el nacionalismo cobra
    excesiva importancia. Este último hecho lo podemos ver no sólo en País Vasco o Cataluña, sino también en Andalucía, donde entre otros aspectos, personajes históricos o las distintas hablas de la tierra tienen un espacio privilegiado en el programa educativo, que a mi entender es exagerado" i que de plurinacionalitat de l'estat res de res http://www.lasprovincias.es/…/compromis-aclara-…. .