Anar directament a les notícies

Les dones de Compromís es bolquen en suport a Mònica Oltra

Publicat el en General

Dones amb Compromís va organitzar a Carlet la setmana passada un acte de suport a la diputada Mònica Oltra. El dinar, amb gent del col·lectiu local de Compromís i amb Dones amb Compromís de la Ribera Alta i Baixa, va estar un emotiu acte on Mònica va explicar la situació viscuda després que les Corts Valencianes varen suspendre la sessió per la seua negativa a abandonar l’hemicicle quan va estar injustament expulsada.

“Estic convençuda que el PP no prendrà cap sanció perquè saben que no tenen raó i perquè saben que estan fora de la llei. El PP ha confós majoria absoluta amb poder absolut”, va did Mònica Oltra, que també va criticar amb duresa les declaracions masclistes del candidat del PP al Parlament europeu.

D’altra banda, també es va voler donar suport a la campanya de les eleccions al Parlament europeu i al candidat de Compromís-Primavera Europea, Jordi Sebastià. “Ens hem plantat a València i anem a plantar-nos a Europa”.

Entre les persones assistents, a més de la portaveu local, Maria Josep Ortega, hi van estar la secretària d’organització de Compromís, Àgueda Micó; la coordinadora de Dones amb Compromís de la Ribera del Xúquer, Mariai Talens; la secretària de la sectorial de Dones amb Compromís, Bàrbara Peris; a més de la candidata a Europa Reis Gallego i representants de Dones amb Compromís de tot el país.