Bota al contingut principal

En vora 24 hores, més de 5.000 persones d’arreu de tot l’estat i també de l’estranger han manifestat el seu suport a Mònica Oltra mitjançant la plataforma change.org. L’escrit, adreçat al president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, mostra el suport ciutadà perquè no se li lleve la condició de diputada temporalment a la portaveu adjunta de la coalició i, al mateix temps, recrimina l’actuació del president de la cambra autonòmica valenciana.

El document signat per més de 5.000 persones diu el següent:

Juan Cotino, President de les Corts Valencianes

Done suport a Mónica Oltra perquè no li priven de ser diputada en les Corts Valencianes.
Sr. Cotino: no és admissible la seua actuació com a president en el ple del 8 de maig, en el qual va expulsar a Mónica Oltra per a més tard suspendre’l.
Respon a una suposada venjança personal seua per la denúncia que ha efectuat Mónica Oltra contra la corrupció en eixes Corts. Una corrupció que ha castigat els comptes públics, el benestar i el futur de la ciutadania.
En 15 segons no és concebible que vostè cride a l’ordre a una diputada mentre els parlamentaris del PP increpen a l’oposició, si no és per una conducta parcial o interessada en l’ús del seu càrrec. No és just i ho sap.
Malgrat les evidències, vostè s’obstina a sancionar-la amb una suspensió de salari i privar-la de la seua condició de representant. Demana informes per a això, per por de prevaricar davant la injustícia de la seua acció. Mentre, el Sr. Camps no acudeix a les Corts Valencianes, conserva la seua condició de diputat per a ser aforat per si té un nou incident judicial (Noós) i vostè no actua, el protegeix. Per què no aplica ací el Reglament?
No ho anem a consentir Sr. Cotino. Mónica Oltra té el nostre suport.

La iniciativa pretén aconseguir més de 10.000 signatures i la majoria dels signants, estan deixant comentaris al web reprovant el comportament del president de les Corts, un comportament que queda palès al vídeo de la polèmica sessió parlamentària, que també es pot vore en la pàgina on està la petició.

Ací teniu l’enllaç a la petició: Apoyo a Mónica Oltra para que no le priven de ser diputada en las Cortes Valencianas